fbpx

Update

De sportschool mag per 01-07-2020 weer open! Dat is goed nieuws! Hebben jullie ook weer zin om lekker te trainen?

We kijken er enorm naar uit om jullie weer te ontvangen bij ons in de club!

Corona maatregelen

Namens het hele team van Kick Off Gym willen wij jullie bedanken! Wij hebben niet alléén maar begripvolle reacties gehad, maar veruit het grootste gedeelte van de mailtjes en berichtjes waren erop gericht om ons een hart onder de riem te steken. En dat vinden wij super. Wij doen dit samen.

Kick Off Gym doet er alles aan om de lasten te blijven dragen in deze periode, maar de onzekerheid over de duur van de sluiting en de compensatie vanuit de overheid is groot. Daarom willen we jullie zelf de keus geven wat voor compensatie je zou willen.

In ieder geval willen wij bij opening weer de club zijn die jullie gewend zijn van ons. Ook willen wij jullie bedanken voor alle steun en leuke reacties die wij van jullie gekregen hebben.

CORONA: Meest gestelde vragen

1. Is kick off gym geopend?

Nee, Kick off gym is gesloten vanaf 15 maart 2020 tot 1 juli 2020.

2. Hoe lang blijft Kick Off Gym gesloten?

De club zal op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 1 juli. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt, kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?

Hier hebben we de Kick off thuis workouts voor gemaakt die op social media staan. Mocht je geen social media hebben kunnen wij je deze ook doorsturen per email. Eventueel kunnen wij ook een trainingsschema voor thuis maken, graag dit ook per mail aanvragen bij info@kickoffgym.nl

4. Wat voor compensatie krijgen de leden?

Op basis van feedback van leden zijn verschillende wensen qua compensatie naar voren gekomen. We willen jou daarom zelf laten kiezen voor de compensatie waar jij je het beste bij voelt! We verwachten in mei nog gesloten te zullen zijn op basis van de huidige regels.

Wat zijn de verschillende compensatie opties ?

• Tegoed voor drankjes

• Zonnebank tegoed

• Geld terug als korting (éénmalige compensatie gespreid over 6 periodes)

• Je kan je abonnement bevriezen tot we weer open gaan.

• We steunen kick off gym in deze tijd. Kijk bij punt 7 wat de voordelen hiervan zijn.

5. Hoe kan ik mijn compensatie doorgeven?

Je compensatie kan je doorgeven door een mail te sturen naar : info@kickoffgym.nl

6. Hoe werkt de geld terug als korting optie?

Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode tussen de datum van sluiting van de club en 20 mei, verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de club weer open gaat en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes.

7. Wat houdt de optie ” We steunen kick off gym in deze tijd” precies in?

In deze moeilijke tijden kies jij er voor om de Kick off medewerkers en de club te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie, maar investeert dit in de onze club en medewerkers. Wanneer je kiest om ons te steunen, willen wij graag wat terug doen. Daarom mag je wanneer je kiest om ons te steunen dit jaar (2020) gratis koffie en thee komen drinken. Ook zal je in de eventuele prijsstijging niet worden meegenomen.

8. Hoe is Kick off gym te bereiken?

Stuur een mail naar: info@kickoffgym.nl . Wij doen onze uiterste best jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij werken met minimale bezetting dus het kan langer dan normaal duren voordat je een persoonlijke reactie van ons ontvangt.
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden via onze website of onze social media kanalen.
Laten we rekening houden met elkaar in deze onrustige tijden en elkaar steunen indien nodig. Zo kunnen we de verspreiding van het Corona virus collectief beperken.