fbpx

Zonnebank


Kick Off Gym beschikt over 2 Ergoline zonnebanken. Wil je snel een lekker kleurtje? Kom dan snel bij ons langs want onze hoogwaardige zonnebanken zorgen ervoor dat je met een gezond kleurtje voor de dag komt. Zonnen kan bij ons als je lid bent van de sportschool, maar ook als je geen lid bent. Wij zijn 7 dagen per week open met ruime openingstijden. Ook hebben wij eigen parkeergelegenheid zodat u makkelijk voor de deur kunt parkeren. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst neem dan gerust contact met ons op.

Ergoline Evolution 600

De Ergoline Evolution 600 is geschikt voor de beginnende en middelmatige gebruiker. De zonnebank staat garant voor een uitstekende bruining van top tot teen. De bank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. Verder heeft de bank ventilatie voor het gezicht / lichaam en airco.

Ergoline Excellence 900

Met de Ergoline Excellence 900 kiest u voor een exclusieve zonnebank die garant staat voor een mooi gebruinde huid van top tot teen. De zonnebank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. De Ergoline excellence 900 is met name geschikt voor de gevorderde gebruiker. De technologie van Climatronic zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. De zonnebank is verder voorzien van ventilatie, nevelspray en ligvlakkoeling. Om de UV-geur te neutraliseren is de zonnebank standaard uitgerust met aroma therapie.