Voordelig sporten via je werkgever!

 

Als werknemer bespaar je al snel zo’n 40% op het lidmaatschap.

 

Kick Off Gym is de sleutel tot het terugdringen van ziekteverzuim en biedt de organisatie het voordeel van ontspannen, fit en productief personeel. Zo hebben wij JouwFitPlan waar wij op persoonlijk niveau met de werknemers een plan maken. Waar de mogelijkheden met betrekking tot training, voeding besproken worden. Door te testen zien wij de vooruitgang en motiveren wij de werknemers!

De gemiddelde Nederlandse werknemer beweegt te weinig en dat kost het bedrijfsleven veel geld. Werknemers die de hele dag achter een PC zitten krijgen vaak last van rugklachten, pijn in schouders en nek, stress en andere vormen van RSI. Ze blijven een paar dagen thuis, soms iets langer en in het ergste geval bent u uw werknemer maanden achter elkaar kwijt. De kosten lopen op…. Voorkomen is dan ook beter dan genezen! Ergonomische toetsenborden en zogenaamde pauzesoftware zijn niet voldoende. Werknemers moeten meer bewegen en lichamelijk ontspannen. Sport en ontspanning leveren een waardevolle bijdrage aan het terugdringen van het ziekteverzuim binnen bedrijven. Niet alleen nemen RSI-gerelateerde klachten af, uw werknemers voelen zich ook mentaal sterker.

Kick Off Gym is ook aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Wilt u meer informatie over bedrijfsfitness bij Kick Off Gym om zo te horen wat de voordelen voor u zijn als werkgever en die van uw werknemer kan bieden. Neemt u dan contact op met Willem Nijkamp. Telefoonnummer 036-8485985