Zonnebank Zeewolde


Kies voor de gezelligste zonnestudio van Zeewolde!

Wij bieden een motiverende omgeving om je fit en ontspannen te voelen. Steeds vaker gaat men naar een zonnestudio vanwege het positieve effect op het welzijn. Iedereen vraagt zich echter wel is af of de zonnebank nu goed voor je is.  Wij leggen graag uit waarom zonnen onder zonnebank zoveel voordelen heeft.

Welke zonnebank is open? Kom naar de zonnestudio in Zeewolde!

Kick Off Gym is 7 dagen per week open. Wij hebben ruime openingstijden zodat je kunt zonnen wanneer jij daar zin in hebt! Zonnen kan bij ons als je lid bent van de sportschool, maar ook als je geen lid bent.

6 motivators om te gaan zonnen!

 1. Ontspan jezelf!
  Jouw gemoedtoestand is de basis om je goed en fit te voelen. De zon is één van de grootste bijdragers om hormonen zoals dopamine (verantwoordelijk voor een geluksgevoel) aan te maken. De zonnebank is een ontspannen moment voor jezelf.
 2. Ontspan je spieren!
  Dat warmte goed voor spieren, botten en gewrichten is heb je vast wel eens gehoord of gelezen. Het verbetert jouw (bloeds)circulatie en daardoor zorgt voor soepele, pijnloze spieren.
 3. Aanmaak van vitamine D
  Vitamine D staat veelal bekend om de gunstige effecten voor de weerstand. Echter heeft deze vitamine een positieve werking op het gehele lichaam.
 4. Snel bruiner worden
  Je wordt sneller en egaler bruin doordat het pigment in jouw huid wordt geactiveerd. Daarnaast stel je de sterkte en duur in.
 5. Het beschermt tegen verbranding
  Wanneer je regelmatig onder de zonnebank gaat, bouw je een natuurlijke bescherming op. Je zult dan minder snel verbranden van natuurlijk zonlicht. Tevens kun je de tijd en sterkte instellen om verbranding te voorkomen.
 6. Een mooiere huid
  Het zonnen onder een zonnebank kan een positief effect hebben op de huid. Zo kan o.a. acné verminderen.

Welke zonnebank is het beste?

Ergoline is ’s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit (bron:www.ergoline.nl).

Kick Off Gym beschikt over twee Ergoline zonnebanken. De Ergoline Evolution 600 is geschikt voor de beginnende en middelmatige gebruiker. De zonnebank staat garant voor een uitstekende bruining van top tot teen. De bank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. Verder heeft de bank ventilatie voor het gezicht/ lichaam en airco.

Met de Ergoline Excellence 900 kiest u voor een exclusieve zonnebank die garant staat voor een mooi gebruinde huid van top tot teen. De zonnebank is voorzien van speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht. De Ergoline excellence 900 is met name geschikt voor de gevorderde gebruiker. De zonnebank is verder voorzien van ventilatie, nevelspray en ligvlakkoeling.

Welke zonnebank past bij mij? Zonnebank Zeewolde voor beschermd zonnen!

Bij het gebruik van de zonnebank is het van belang om niet te vaak of te lang te zonnen. Zo voorkom je negatieve effecten op je gezondheid en huid. Bescherm je ogen, bedek eventuele littekens en tatoeages en hydrateer goed. Zo kun jij optimaal genieten van de zonnebank.

Kom snel bij ons langs want onze hoogwaardige zonnebanken zorgen ervoor dat je met een gezond kleurtje voor de dag komt. Sporten en zonnen zijn een gezonde combinatie! Wanneer je zin hebt om ook te komen sporten ben je uiteraard meer dan welkom. Wij beschikken over een parkeergelegenheid zodat u makkelijk voor de deur kunt parkeren.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of loop binnen bij onze zonnestudio!