Denk jij dat personal training nog steeds alleen voor BN-ers is of heb jij moeite met het behalen van de gewenste resultaten? 
Weet je niet meer welke informatie wel en niet klopt en wat je nou wel en niet mag eten? Of vind jij het lastig om gemotiveerd te blijven en de discipline op te brengen om alleen te trainen?

Dan is personal training wat voor jou!

Onze professionele personal trainers staan voor jou klaar om aan je persoonlijke doelen te gaan werken en deze samen te gaan behalen.

Wat is de meerwaarde van personal training?

Als je moeite hebt met het behalen van je doelen, dan is trainen onder begeleiding van een personal trainer wat voor jou. Onze trainers zullen eerst samen met jou je persoonlijke doel in kaart brengen.  Meten is weten: door te testen ga je ook werken met de feiten. Vervolgens stellen wij een op maat gemaakte voeding- en trainingsplan voor je op. Waar sta ik nu en waar wil ik naar toe en zo haalbare doelen stellen. Dit plan helpt je jouw allerbeste resultaat te behalen, doordat je specifiek op jouw doel traint.

Waarom personal training bij Kick Off Gym?

  • Wij zijn gericht op jouw persoonlijke doelstellingen, zonder standaard programma.
  • Wij zorgen ervoor dat je goed leert bewegen en oefeningen perfect uitvoert.
  • Wij hebben kennis en kunde van voeding, afgestemd op jouw persoonlijke doelen
  • Veilig en efficiënt trainen staat voorop
  • Fit worden, afvallen, spieropbouw, sport specifiek, onderhouden en of doorbouwen na een revalidatie enz… geen doel is te gek.
  • Onze trainers helpen jou gemotiveerd te blijven

Wil je starten met Personal training?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan met één van onze personal trainers en hoor of personal training ook bij jou past. Ook voor verdere vragen en informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 0 3 6 – 8 4 8 5 9 8 5 of mail naar info@kickoffgym.nl